Voorbereiden digitale kunst

symbool portretten – kracht portretten – assertief portretten – weer portretten – dier portretten – haiku / gedicht portretten – transformatie portretten – levensvraag of levensdoel, portret om op te mediteren

Prijzen basis soul art
Digitaal: 10,=
Canvas: 35,= exclusief verzendkosten

Prijsopbouw custom soul art
Aanbetaling anonieme kunst: 30 euro
Aanbetaling portret: 60 Euro

Deze aanbetaling is voor mij een garantie dat ik met een serieuze klant te maken heb, en niet met iemand die me aan het werk zet zonder de intentie om een werk aan te schaffen. Het is jouw investering in mijn tijd en arbeid.

Eindproduct aanschaffen:
Anoniem: 45 euro
Portret: 45 Euro

Het werk is one of a kind. Als je bent overgegaan tot aankoop zal het niet op mijn website of social media gedeeld worden. Het wordt niet aan andere mensen verkocht.

Als je na de aanbetaling het resultaat met watermerk hebt gezien en besluit om niet tot volledige aankoop over te gaan, dan blijft het werk in mijn bezit en behoud ik het recht om het werk te verkopen als pre-made art. Dit geldt niet voor persoonlijke portretten, daarom is de aanbetaling voor portretten hoger.

Voorgesprek
Ook leg ik uit welke ruimte het creatieve proces van mijn intuïtieve kunst nodig heeft: in hoeverre ik me door jouw woorden kan laten leiden, en in hoeverre ik me laat leiden door mijn intuïtie & inspiratie.

Omdat ik intuïtief werk kun je geen expliciete eisen stellen over de inhoud en het uiterlijk van je krachtwerk. Voordat ik aan de slag ga kun je alles met me delen wat je kwijt wilt, zodat ik je inspiratie en belevingswereld meeneem in het creatieproces.

Dit creatieproces is een toegewijde samenwerking tussen jou en mij. Ik maak een uniek stuk, voor jou alleen, en dat doe ik met hart & ziel. Daarom neem ik geen spoedklussen aan.

Je doet een aanbetaling. Daarna hebben we een uitgebreid gesprek over je wensen. Als je een portret wilt kiezen we tijdens dit gesprek samen een selfie of meerdere selfies uit. Na het gesprek ga ik aan het werk. In sommige gevallen neem ik tijdens het maken nogmaals contact met je op om aanvullende vragen te stellen, of om je feedback te vragen.

Als het krachtwerk af is stuur ik je een exemplaar met een watermerk. Als je besluit om het aan te schaffen, dan plaats je de definitieve bestelling en maak je het restbedrag over.

Als het volledige bedrag op mijn rekening staat krijg je het origineel toegestuurd; digitaal of in de vorm van jouw keuze.

Houd je van felle of zachte kleuren?
Lichte of donkere kleuren?
Zachte vormen of harde contrasten?
Realistisch of dromerig?

Auteursrecht custom werk
Je kunt je krachtwerk voor eigen gebruik laten uitprinten op een poster of op een canvas. Als je wilt kun je de digitale versie gebruiken op je eigen website en social media.

Je mag er geen commercieel product van maken: je krachtwerk dupliceren en doorverkopen aan andere mensen is niet toegestaan.

 • Portret
 • Portret + symbool
 • Portret + elementen van favoriete natuur
 • Portret +  favoriete weerelement
 • Portret + favoriet dier / krachtdier
 • Portret + korte tekst / haiku
 • Portret + jouw favoriete quote

 • Gedicht

 • Gedicht + symbool
 • Gedicht +  favoriete weerelement
 • Gedicht + elementen van favoriete natuur
 • Gedicht + favoriet dier / krachtdier

 • Symbool + korte zin

 • Natuur + korte zin
 • Portret + korte zin
 • Favoriete weerelement + korte zin

Voorbereidend gesprek
Wat geeft jou kracht?
Wat geeft jou wijsheid?
Wat geeft jou zelfliefde?

Wat geeft jou een gevoel van relatie en verbinding?
Met jezelf, met een ander mens, met de natuur of met een dier.

Wat inspireert jou?
Deze vragen stel ik jou in een persoonlijk gesprek via de mail of skype / facetime / zoom voordat ik voor je aan de slag ga.
Is er een belangrijk verhaal uit je leven dat je me wilt vertellen om me de juiste richting op te brengen? Ik hoor of lees het graag.

Ik werk voor mensen uit ‘all walks of life.’
Mijn kunst is zeer persoonlijk en op maat gemaakt.
Wat de symboliek voor mij of andere mensen betekent is niet belangrijk.
Wat het voor jou betekent staat centraal.

Ik ga ervan uit dat ik van elk kunstwerk zal leren.
Ieder mens heeft een unieke kracht & persoonlijke wijsheid.
Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met de verschillende verhalen en inzichten die ik ga tegenkomen.

Wil je op de hoogte blijven? Neem een gratis maandabonnement.

Je krijgt 1 keer in de maand een overzichtelijke mail. Alleen essentiële informatie en een prettig leesbare lijst met alle links naar nieuwe content. Geen marketing circus, maar inhoud.

NederlandsEnglishFryskŌlelo HawaiʻiGaeligeTe Reo MāoriGàidhlig