Betaalde opdrachten
Ik ben beschikbaar voor uiteenlopende projecten die raakvlakken hebben met De Gewone Vrouw. Mail me met informatie over jouw project, dan bespreken we de mogelijkheden.


Samenwerking & kruisbestuiving
Soms komen er projecten voorbij die het algemeen belang dienen, of die professionele en/of persoonlijke groei betekenen voor alle deelnemers. Dan gelden deze richtlijnen:

Serieuze samenwerking
Verzoeken om gratis/belangeloos een bijdrage te leveren aan goede projecten waar IEDEREEN belangeloos aan meewerkt, neem ik in overweging. Mail me gerust.

For exposure
Verzoeken om gratis/belangeloos een bijdrage te leveren aan projecten waar jijzelf of andere personen wél een inkomen mee verdienen, of waar een bedrijf of organisatie geld mee binnenhaalt, neem ik niet in overweging.

Je kunt me een goed voorstel doen waarin ik normaal word betaald voor mijn werk.
De Gewone Vrouw gaat over jezelf zijn en diversiteit in belevingswereld.
Daarom verzamel ik video's met speeches van de meest uiteenlopende sprekers, en links naar zoveel mogelijk websites met ECHTE inhoud. (Clickbait vinden wij stom!)

Ook maak graag gebruik van quotes uit reacties van lezers
Je reactie op een artikel of video is dus heel erg welkom. Stuur je reactie via de mail, of geef in je reactie op de website aan dat ik je mag quoten.

Ook als je niet gequote wilt worden stel ik je reactie bijzonder op prijs!
Met jouw reactie help je me met mijn beeldvorming en inspiratie voor nieuwe artikelen.

Uiteraard quote ik niemand zonder toestemming.
Geef duidelijk aan dat je openstaat voor een quote.

Een heel persoonlijk verhaal
Als je iets persoonlijks wilt delen raad ik je aan om me te mailen. Via de mail kun je je beleving in alle rust delen zonder dat je 'de haters' in je nek voelt hijgen. Dat schrijft toch anders.

Uiteraard kun je me ook anoniem mailen
Bij persoonlijke verhalen heeft dat zelfs mijn voorkeur. Er wordt tegenwoordig op zoveel manieren misbruik gemaakt van je privacy gevoelige informatie dat we elkaar moeten stimuleren om daar zorgvuldig mee om te gaan.

Nogmaals toestemming
Voordat ik een artikel met een quote uit jouw persoonlijk verhaal publiceer krijg je het concept van het hele artikel in je mail. Op die manier kun je goed geïnformeerd kiezen voor publicatie, of het niet meewerken aan het artikel.

Bij meer algemene reacties en quotes krijg je geen concept.
Waar mogelijk plaatst de Gewone Vrouw video's en links met de visie, beleving en ervaring van verschillende mensen. Van heel persoonlijk tot creatief of wetenschappelijk. Linktips zijn van harte welkom.

Voorwaarden voor plaatsing:
- Je link heeft raakvlakken met de onderwerpen op de Gewone Vrouw website.
- Je link bevat goede inhoud. Geen clickbait of korte lokblogjes voor betaalde content.
- De inhoud is niet polariserend of ridiculiserend naar de beleving van andere mensen.

Ik doe zorgvuldig onderzoek voordat ik een link plaats en behoud altijd het recht om een link te weigeren of verwijderen.

 


Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020