Klik op de afbeelding of klik HIER om te mailen.Ik ben beschikbaar voor uiteenlopende projecten die raakvlakken hebben met De Gewone Vrouw.
Mail me met informatie over jouw project of idee, dan bespreken we de mogelijkheden.

Af en toe komen er projecten voorbij die het algemeen belang dienen. Of projecten die professionele en/of persoonlijke groei betekenen voor alle betrokken deelnemers. Als zo'n project bij me past overweeg ik een onbetaalde bijdrage.

Oh yeah, gratis!
Ho stop, wacht nog effe met op je mailknop klikken!
Lees alles even door alsjeblieft.

Serieuze samenwerking
Verzoeken om een bijdrage te leveren aan leuke projecten waar IEDEREEN belangeloos aan meewerkt, neem ik in overweging.

Mail me gerust om te vragen of ik interesse & tijd heb.For exposure
Verzoeken om gratis een bijdrage te leveren aan projecten waar andere personen wél een inkomen mee verdienen, of waar een bedrijf, stichting of organisatie geld mee verdient, neem ik niet in overweging. In zulke gevallen ga ik uit van betaalde opdrachten.

For wat?
'For exposure werken' is een verzoek dat bedrijven en particulieren veel doen aan schrijvers, kunstenaars en andere creatievelingen. Het betekent dat je niet werkt voor een inkomen, zoals de andere medewerkers van het project.

In plaats daarvan werk je voor een Gouden Belofte:
Exposure, oftewel zichtbaarheid.

Exposure belooft je een kans dat iemand die er wél geld voor over heeft, je werk zou kunnen zien op de website, de social media of in de credits van het project. En áls je dan toevallig gezien wordt door de juiste persoon, bestaat er een tweede kans dat diegene zal overwegen om je in te huren.

Jeetje, dat klinkt fantastisch! Een kans op een fatsoenlijk loon ... en het geld dat je heel misschien ooit wel mogelijk een keer zou kúnnen gaan verdienen heb je dan te danken aan deze gratis arbeid voor iemand die geen zin had om je te betalen.

Superconstructie. Wie trapt daar nou in?
Binnenkort niemand meer.
Google: #forexposure en #exposuredollars
Met de 'for exposure' beweging vragen creatievelingen wereldwijd aandacht voor het feit dat ze net als ieder ander betaald willen worden voor hun gewerkte uren. Exposure kun je niet uitgeven bij de supermarkt en je betaalt er ook de huur of hypotheek niet mee.
De Gewone Vrouw gaat over jezelf zijn en diversiteit in belevingswereld.
Daarom verzamel ik video's met speeches van de meest uiteenlopende sprekers, en links naar zoveel mogelijk websites met ECHTE inhoud. (Clickbait vinden wij stom!)

Ook maak graag gebruik van quotes uit reacties van lezers
Je reactie op een artikel of video is dus heel erg welkom. Stuur je reactie via de mail, of geef in je reactie op de website aan dat ik je mag quoten.

Ook als je niet gequote wilt worden stel ik je reactie bijzonder op prijs!
Met jouw reactie help je me met mijn beeldvorming en inspiratie voor nieuwe artikelen.

Uiteraard quote ik niemand zonder toestemming.
Geef duidelijk aan dat je openstaat voor een quote.

Een heel persoonlijk verhaal
Als je iets persoonlijks wilt delen raad ik je aan om me te mailen. Via de mail kun je je beleving in alle rust delen zonder dat je 'de haters' in je nek voelt hijgen. Dat schrijft toch anders.

Uiteraard kun je me ook anoniem mailen
Bij persoonlijke verhalen heeft dat zelfs mijn voorkeur. Er wordt tegenwoordig op zoveel manieren misbruik gemaakt van je privacy gevoelige informatie dat we elkaar moeten stimuleren om daar zorgvuldig mee om te gaan.

Nogmaals toestemming
Voordat ik een artikel met een quote uit jouw persoonlijk verhaal publiceer krijg je het concept van het hele artikel in je mail. Op die manier kun je goed geïnformeerd kiezen voor publicatie, of het niet meewerken aan het artikel.

Bij meer algemene reacties en quotes krijg je geen concept.
Waar mogelijk plaatst de Gewone Vrouw video's en links met de visie, beleving en ervaring van verschillende mensen.
Van heel persoonlijk tot creatief of wetenschappelijk. Linktips zijn van harte welkom.

Voorwaarden voor plaatsing:
- Je link heeft raakvlakken met de onderwerpen op de Gewone Vrouw website.
- Je link bevat goede inhoud. Geen clickbait of korte lokblogjes voor betaalde content.
- De inhoud is niet polariserend of ridiculiserend naar de beleving van andere mensen.

Ik doe zorgvuldig onderzoek voordat ik een link plaats en behoud altijd het recht om een link te weigeren of verwijderen.


 


Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020