De selfieloog: memory lane.


Je maakte 300 selfies
per uur
Waarvan slechts eentje was ‘gelukt’
Mits hij eerst nog met een filter werd opgesmuktMedio 2010 begon ik op Facebook met “Het Selfie-project”.

Ik kwam in verzet tegen de opkomende duckface cultuur; het was een impulsieve actie waar verder niet zoveel achter zat. Maar al snel raakte ik geïnspireerd en benoemde mezelf tot Selfieloog.

In die rol schreef ik satire en deelde serieuze content over de psychologie van de selfie en ervaringsverhalen van mensen. Daarnaast maakte ik er een gewoonte van om mijn selfies zo sterk te bewerken dat het portretten werden. Daar werd ik steeds beter in.

 

 

De Selfieloog vond ik niet zo interessant meer
Ze maakte een tijdje plaats voor de kunstenares totdat de twee elkaar vonden en een waardevol verbond sloten. Hier vind je het creatieve gedachtegoed van de selfieloog.

 

Op dit moment ben ik bezig met nieuwe digitale kunst.
Het is tijd om oude tijden los te laten en mijn meest dierbare foto’s van het oude werk van de Selfieloog een memorabel plekje te geven in mijn dagboek. Ik maak ruimte om de volgende fase van mijn ontwikkeling in te gaan.

Klik op een foto om uit te vergroten.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

Wil je op de hoogte blijven? Neem een gratis maandabonnement.

Je krijgt 1 keer in de maand een overzichtelijke mail. Alleen essentiële informatie en een prettig leesbare lijst met alle links naar nieuwe content. Geen marketing circus, maar inhoud.

NederlandsEnglishFryskŌlelo HawaiʻiGaeligeTe Reo MāoriGàidhlig