Professor Lisa Miller – depressie & innerlijke groei

Lisa Miller is hoogleraar psychologie en onderwijs aan Columbia University en is oprichter van het Spirituality Mind Body Institute, het eerste Ivy League-afstudeerprogramma in spiritualiteit en psychologie.

Ze heeft haar werk gepubliceerd in onderzoekstijdschriften als JAMA-Psychiatry, American Journal of Psychiatry en Journal of the American Academy of Child & Adolescent Psychiatry. Haar innovatieve onderzoek heeft zich gericht op kwantificeerbare effecten van spiritualiteit op gezondheid, veerkracht en bloei, en een algeheel heilig en vreugdevol leven. Haar klinische en consultatieve werk richt zich op spiritueel bewustzijn en spirituele groei, voor individuen, gezinnen, groepen en organisaties.

Dr. Miller is redacteur van The Oxford Handbook of Psychology and Spirituality en co-redacteur van het APA-tijdschrift Spirituality in Clinical Practice. Ze is verkozen tot Fellow door de American Psychological Association en voor de Virginia Sexton Mentoring Award van afgestudeerde studenten. Ze studeerde af aan Yale en behaalde haar doctoraat aan de Universiteit van Pennsylvania van Martin Seligman.


Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
close

Wil je op de hoogte blijven? Neem een gratis maandabonnement.

Je krijgt 1 keer in de maand een overzichtelijke mail. Essentiële informatie en een prettig leesbare lijst met alle links naar nieuwe content. Geen marketing circus, maar inhoud.

Als je mijn email adres in je contacten zet, weet je zeker dat de mail niet in je spamfolder belandt.

mail.de.gewone.vrouw@gmail.com

NederlandsEnglishFryskŌlelo HawaiʻiGaeligeTe Reo MāoriGàidhlig