Mandy Harvey – dove zangeres

Inspirerend levensverhaal

Als je Mandy Harvey hoort zingen zul je niet horen dat ze 100% doof is. Op haar 18e raakte ze als getalenteerd muzikante haar doelen en dromen kwijt door een progressieve aandoening, en bouwde ze na een heftige persoonlijke crisis weer op.

Mandy’s wijsheid en overlevingskracht zijn minstens zo inspirerend als haar prachtige stem. Mandy werd bekend door haar deelname aan America’s got Talent en ging daarna haar eigenzinnige gang met het verder opbouwen van haar carrière.

In de eerste 5 video’s vertelt ze haar verhaal.
In de andere video’s kun je genieten van de zangeres Mandy Harvey die het stigma en de beperkende overtuigingen over haar handicap totally knockout slaat. Als je een weg wilt gaan die nog niet bestaat … dan maak je die weg lekker zelf.


mandyharveymusic.com


Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
NederlandsEnglishFryskŌlelo HawaiʻiGaeligeTe Reo MāoriGàidhlig