Mandy Harvey – dove zangeres

Inspirerend levensverhaal

Als je Mandy Harvey hoort zingen zul je niet horen dat ze 100% doof is. Op haar 18e raakte ze als getalenteerd muzikante haar doelen en dromen kwijt door een progressieve aandoening, en bouwde ze na een heftige persoonlijke crisis weer op.

Mandy’s wijsheid en overlevingskracht zijn minstens zo inspirerend als haar prachtige stem. Mandy werd bekend door haar deelname aan America’s got Talent en ging daarna haar eigenzinnige gang met het verder opbouwen van haar carrière.

In de eerste 5 video’s vertelt ze haar verhaal.
In de andere video’s kun je genieten van de zangeres Mandy Harvey die het stigma en de beperkende overtuigingen over haar handicap totally knockout slaat. Als je een weg wilt gaan die nog niet bestaat … dan maak je die weg lekker zelf.


mandyharveymusic.com


Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
close

Wil je op de hoogte blijven? Neem een gratis maandabonnement.

Je krijgt 1 keer in de maand een overzichtelijke mail. Essentiële informatie en een prettig leesbare lijst met alle links naar nieuwe content. Geen marketing circus, maar inhoud.

Als je mijn email adres in je contacten zet, weet je zeker dat de mail niet in je spamfolder belandt.

mail.de.gewone.vrouw@gmail.com

NederlandsEnglishFryskŌlelo HawaiʻiGaeligeTe Reo MāoriGàidhlig